Fem karakteristika ved det rene bomuldsbånd

Slip tid: 2020-09-18 18:19:44  Hits: 22

1. Hygroskopicitet: bomuldsbånd har god hygroskopicitet. Under normale forhold kan båndet absorbere vand fra den omgivende atmosfære, og dets fugtindhold er 8-10%. Derfor kommer den i kontakt med menneskelig hud og får folk til at føle sig bløde, men ikke stive. Hvis båndets fugtighed stiger, og den omgivende temperatur er høj, vil vandindholdet i båndet fordampe og forsvinde, så båndets vandbalance opretholdes, og folk vil føle sig godt tilpas.

2. Fugtbevarelse: fordi bomuldsbåndet er en dårlig leder af varme og elektricitet, er varmeledningskoefficienten meget lav, og fordi bomuldsbåndet selv har fordelene ved porøsitet og høj elasticitet, kan der akkumuleres en stor mængde luft mellem båndene, og luften er den dårlige leder af varme og elektricitet. Derfor har det rene bomuldstape god fugtighedsretention, og det får folk til at føle sig varme, når de bruger den rene bomuldstape.

3. Hygiejne: bomuldsbånd er en naturlig fiber, dens hovedbestanddel er cellulose og en lille mængde voksagtige stoffer og nitrogenholdige stoffer og pektin. Det rene bomuldsbånd er blevet inspiceret og praktiseret i mange aspekter. Det har ingen irritation og negativ effekt, når det kommer i kontakt med huden. Det er godt for menneskekroppen at bære det i lang tid.

4. Varmebestandighed: Varmebestandigheden af ​​rent bomuldsbånd er god. Når temperaturen er under 110 ℃, vil vandet på båndet fordampe, og fiberen beskadiges ikke. Derfor har brug, vask, udskrivning og farvning af rent bomuldsbånd ingen indflydelse på båndet ved stuetemperatur, hvilket forbedrer vask og slidstyrke for rent bomuldsbånd.

5. Alkalibestandighed: Bomuldsbåndet har større modstandsdygtighed over for alkali, og båndet beskadiges ikke i alkaliløsning. Denne ejendom er med til at vaske, desinficere og fjerne urenheder efter brug. Samtidig kan det rene bomuldsbånd farves, trykkes og behandles for at producere flere nye sorter af bånd.

zmkm-800_800.jpg

Tidligere: Brugte materialer og materialeege...

Næste: Klassificering af produkter med b...